Am modificat articolul ultima data pe: 06.07.20

 

Avantaje:

Este potrivita cainilor de talie mica.

Protejeaza impotriva purecilor si capuselor existente in blana cainilor.

Poate fi purtata zi de zi si ofera o eficacitate de pana la 6 luni.

Este formata dintr-o combinatie de 2 substante active, ce ofera o eficienta sporita.

 

Dezavantaje:

Cele doua substante active, aflate in constitutia zgarzii, au efecte benefice, atata timp cat obiectul este purtat in mod continuu. Totusi, efiecienta lui scade drastic, in cazul in care este introdus in apa, de aceea iti recomandam ca, pe perioada purtarii lui, sa eviti spalarea animalului. In acest fel, vei putea asigura continuitate tratamentului si vei fi sigur ca produsul asigura o eficienta maxima impotriva parazitilor

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE: 

Daca ti-ai ales un animal de talie mica sa iti tina companie, trebuie sa il ingrijesti cu produse adecvate varstei si marimii sale. Pentru eliminarea parazitilor, este indicat sa alegi zgarzi antipurici de mici dimensiuni, cum este si aceasta descrisa de noi. 

Are dimeniunea de 38 cm, astfel incat se va potrivi perfect la gatul patrupedului, fara sa il incomodeze sau sa cada in timpul utilizarii. Totusi, nu se recomanda decat adultilor, deoarece doza poate fi toxica in cazul puilor.

Mentinerea animalelor de companie fara paraziti reprezinta o parte esentiala dintr-un regim de viata sanatos. Cele doua substante active (propoxur si flumetrin) te ajuta sa lupti cu prezenta parazitilor existenti in blana si pe corpul cainelui tau. 

Ele sunt combinate, in asa fel incat, sa respinga prezenta acestora pe animal, dar sa si omoare exemplarele deja existente. Folosind-o, te ajuta ca, atunci cand te afli in plimbari si iesiri in aer liber, cainele tau sa fie protejat de diferite boli, iar parazitii sa stea la distanta.

Atunci cand vrei sa aplici o zgarda in jurul gatului cainelui tau, trebuie indepartat plasticul protector, iar apoi prinsa si reglata, in asa fel incat sa-i fie lejera. Surplusul ramas in urma ajustarii se prinde in partea opusa, pentru a nu deranja patrupedul. Dupa 48 de ore de la aplicare substantele, acestea ating concentratia optima si incep sa protejeze animalul impotriva parazitilor. 

Eficacitatea tratamentului are loc in timp, deoarece doar daca are continuitate si zgarda este purtata zi de zi, repeleaza exemplarele din jur, iar pe cele existente deja in blana animalului, le ucide. In functie de cantitatea de paraziti existenti, substantele benefice pot avea efect asupra patrupedului, pana la 6 luni.

Aceasta zgarda are in compozitia sa doua ingrediente active, astfel incat sa fie eficienta la o gama larga de paraziti. Contine propoxur si flumetrin care sunt toxice si se absorb prin pielea animalului, de aceea ajung pe toata suprafata corpului, de unde actioneaza asupra parazitilor, determinand paralizia, iar apoi moartea lor. 

Aplicarea zgarzii in jurul gatului poate provoca iritatii o perioada, pana se acomodeaza animalul cu ea. Atunci cand o manipulam, este indicat a se evita contactul direct cu pielea si ochii, iar in cazul atingerii accidentale, se spala imediat cu apa din abundenta. 

 

Concluzie

Este un produs destinat cainilor de talie mica, avand o dimensiune de 35 cm. Contine doua substante active ce, folosite impreuna, vor ucide puricii si capusele care se catara pe animal. Pe de alta parte, acesta impiedica infestarea cu diverse boli transmise prin intermdiul parazitilor si il ajuta pe patruped sa aiba parte de un confort maxim, datorat lipsei capuselor si a puricilor.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments