Pareri despre Royal Canin Sterilised

Am modificat articolul ultima data pe: 20.04.24

 

Avantaje:

Este o formula special conceputa pentru pisicile sterilizate, care au nevoi diferite din punct de vedere nutritional. 

Previne ingrasarea excesiva dupa sterilizare.

Ajuta la mentinerea echilibrului metabolic prin includerea de suplimente de vitamine si minerale. 

Este alcatuita din ingrediente de calitate superioara si e supusa unui control de calitate foarte precis.

 

Dezavantaje:

Produsul pe care ti-l propunem de data aceasta are un pret relativ piperat pe kilogram, insa acesta poate fi redus prin alegerea unei variante adecvate de ambalaj. Astfel, daca testezi apetitul si preferintele pisicii, vei cumpara probabil un ambalaj mai mic, dar daca stii deja cat de bine se simte aceasta consumand hrana pe care ti-o propunem, si mai ales daca ai mai mult de o pisicuta, probabil ca vei alege o varianta de ambalaj mai generos. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Sterilizarea pisicii tale este un lucru extrem de important pentru starea de sanatate a acesteia, pe termen lung, ea scutind-o de riscul de a dezvolta cancer mamar, cancer uterin, piometru si alte complicatii. Pe de alta parte, interventia modifica echilibrul hormonal, predispunand pisica la ingrasare, ceea ce poate fi prevenit prin administrarea unei formule speciale, cu continut caloric ceva mai redus decat mancarea standard. 

Aici intra in joc Royal Canin Sterilised pentru pisici, o reteta cu un aport moderat de lipide, care tine cont de noile abilitati de reglare metabolica pe care le are pisica ta.

 

 

Principala problema a unei diete hipocalorice este ca ea poate conduce, in timp, la pierderea masei musculare, mai ales daca pisica despre care discutam este una de apartament, adica deosebit de sedentara. 

O hrana de pisici atent gandita, asa cum este cea pusa la dispozitie, de Royal, va preveni acest neajuns prin oferirea unei formule nutritionale cu un continut ridicat de proteina si imbogatit cu L-carnitina. Astfel, felina ta isi va pastra formele gratioase pisicesti, dar si energia, vitalitatea si abilitatile fizice cu care a fost inzestrata de la natura. 

Este imposibil sa discutam despre un metabolism echilibrat in absenta unui aport de vitamine si minerale. Pentru ca pisica ta sa beneficieze de ingrijirea de care are nevoie, aceasta dieta include un supliment de vitamina A si de vitamina D3, principalele zone in care pot aparea probleme. 

In plus, Royal Canin Sterilised este o sursa de fier, iod, cupru, mangan, zinc si seleniu. In combinatie cu procentul de 37% proteine si cel de doar 12% grasimi, rezultatul este unul apreciat de catre crescatori si recomandat de catre medicii veterinari. 

In sfarsit, un alt element care deosebeste aceasta mancare super premium de alte formule este reprezentat de ingredientele sale atent alese si de procesul de productie foarte strict monitorizat. Eticheta de pe ambalaj iti va vorbi despre carne de pasare, orez, grau, pulpa de sfecla, drojdii, ulei de peste, prebiotice sub forma fructo-oligo-zaharidelor si ulei de soia. 

Proteinele sunt selectionate pentru gradul ridicat de asmilare, astfel incat noua balanta hormonala a pisicii sa nu interfereze cu acest proces esential pentru mentinerea starii de sanatate. 

 

Concluzie

Royal Canin Sterilised pentru pisici este un aliment complet, care, in varianta sa uscata sau suplimentata cu varianta umeda, ii ofera pisicii tale tot ceea ce are nevoie pentru a o mentine in forma dupa sterilizare. Produsul este util si in cazul in care e necesara o scadere in greutate, administrat conform instructiunilor detaliate de pe ambalaj. 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES