Pareri despre Pratel pentru caini

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.22

 

Avantaje:

Pretul reprezinta atractia suprema pentru detinatorii de animale. 

O cutie contine 10 comprimate – produs economic si util gospodariilor cu multiple animale de talii diferite. 

Trateaza infestatiile cu paraziti interni in stadiu adult si larvar (viermi lati si rotunzi). 

Este tolerat de caini, atat in mancare, cat si in administrarea directa. 

Ofera protectie pentru trei luni, dozarea repetandu-se trimestrial, pentru siguranta. 

 

Dezavantaje:

Este recomandata evitarea administrarii sale la catei mai mici de patru saptamani, ori in cazul unui patruped ce sufera de afectiuni grave, care se afla intr-o stare slabita ori in cazul catelelor gestante, unde sunt recomandate precautia si sfatul medicului, recomandandu-se sa nu se depaseasca dozajul prescris in conformitate cu greutatea. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Cei care au in gospodarie un numar mai mare de caini vor beneficia de pe urma unui produs accesibil ca pret, precum acest deparazitar de la Novartis, care prezinta, la un cost de achizitie extrem de accesibil, un numar mai mare de pastile decat mare parte a concurentei, aceasta caracteristica tragandu-se din faptul ca se afla de multi ani in comert, fiind unul din primele variante de deparazitare interna de pe piata romaneasca. Intr-o cutie se gasesc nu mai putin de 10 comprimate, unul fiind recomandat pentru cainii ce cantaresc intre 5 si 10 kg, deci de talie mica. Asadar, un singur blister este suficient pentru multiple intrebuintari sau pentru deparazitarea unei curti intregi, a mai multor specimene, respectandu-se dozajul in functie de greutate, asa cum este el prezentat in descrierea inclusa in cutie. 

Un detinator de multiple animale va obtine protectie durabila impotriva viermilor, majoritatea recenziilor admirand raportul favorabil intre pret si calitate. 

Acest parazitar intern trateaza infestatiile cu viermi lati si rotunzi, atat in formula adulta, cat si in stadiul de larva. 

Efectul sau asupra ascazirilor (Toxocara canis, Toxocaris leonida, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum) si a cestodelor (Echinococcus granulosus, Dipylidium caninum, Echnilococcus multiocularis, Mesocestoides spp., Taenia spp.), folosind Praziquantel si Pirantel embonat drept substante active, este de a paraliza sistemul neuromuscular al parazitilor, afectandu-le epiderma, permitand eliminarea lor rapida prin contractarea peristaltica la nivelul intestinului.  

Utilizatorul are la dispozitie o varietate de optiuni in ce priveste administrarea produsului, pastiluta putand fi data direct in gurita animalului, dar si in mancare. Pastila se poate sfaramita si amesteca in hrana, in branza, carne sau conserva, ori se poate “ascunde” in forma intreaga in acestea, daca exista experiente favorabile in administrarea de acest fel. De regula, nu exista probleme in ce priveste inghitirea de catre patruped. 

Se administreaza o data la trei luni, fiind recomandata repetarea de patru ori pe an, pentru ca animalul de companie sa nu se afle in pericol de a contracta paraziti intestinali, doza fiind unica. Exceptia este in cazul unei suprainfestari, caz in care se repeta dupa 14 zile si apoi trimestrial. Pentru detalii concludente, se recomanda consultul veterinar. 

Dozajul este simplu de efectuat, o pastila fiind recomandata pentru animalele ce cantaresc intre 5 si 10 kg. La dublarea greutatii, se va dubla si doza, asa cum, in cazul taliei mici, se va injumatati. 

 

 

Concluzie:

Acest produs pentru deparazitare interna reprezinta o solutie salvatoare pentru persoanele cu posibilitati financiare reduse sau care detin un numar mare de animale, oferind protectie indelungata patrupedului impotriva viermilor lati si rotunzi in formula adulta si larvara, administrarea si dozarea fiind simplu de inteles de oricine, gratie indicatiilor din cutie. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu