Am modificat articolul ultima data pe: 04.07.20

 

Avantaje:

Este un tratament foarte eficient impotriva principalelor clase de paraziti.

Permite o dozare foarte precisa, ceea ce il face adecvat pentru pui si pisici cu greutate redusa. 

Este usor de administrat. 

Poat fi folosit pentru prevenirea filariozei cardiace.

 

Dezavantaj

Produsul pe care ti-l propunem este special gandit pentru puii de pisica si pentru felinele care au o greutate redusa, in cazul carora dozajul altor forme farmaceutice se poate dovedi complicat. Prin urmare, daca ai o pisica adulta, de talie mare sau poate supraponderala, va fi nevoie sa adaptezi doza sau sa optezi pentru varianta produsului care iti pune la dispozitie o concentratie mai mare de substanta activa. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Milbemax Cat este o formula farmaceutica special gandita pentru a combate cele mai importante categorii de paraziti care pot infesta prietenele noastre feline. Se poate folosi inclusiv pentru infectii mixte produse de diverse cestode si nematode, spectrul sau larg facand ca produsul sa fie activ impotriva Dipylidium caninum, Tenia spp., Echinococcus multilocularis, Ancylostoma tubaeforme si Toxocara cati. 

In ceea ce priveste substantele active, pastilutele contin Milbemicin oxime si Praziquantel, ambele fiind substante absolut sigure pentru pisici, cata vreme sunt administrate in dozele recomandate. 

Unul dintre marile avantaje ale acestui produs este ca, spre deosebire de altele care sunt formulate pentru pisici cu greutatea etalon de 4 kg, el permite o dozare foarte precisa si la animalutele mai mici. Astfel, puii cu greutate intre 0.5 si 1 kg pot primi o jumatate de comprimat, in timp ce pisicile cu greutate intre 1 si 2 kg vor primi un comprimat intreg. 

Daca pisica ta are mai mult de 2 kg, doza va fi suplimentata cu cate o jumatate sau un comprimat, in functie de greutatea felinei. In ceea ce priveste precautiile de administrare, ele sunt simple: nu se administreaza produsul pisicilor mai mici de 6 saptamani sau care cantaresc mai putin de 0.5 kg. 

Modul de administrare este si el foarte simplu. Pastilutele au dimensiuni reduse, o forma care le face usor de inghitit si un invelis lucios care le protejeaza impotriva acidului gastric si le face sa fie simplu de administrat. Este suficient sa le asezi in gura pisicii, la baza limbii, iar felina le va inghiti imediat. Daca discutam despre deparazitarea regulata a prietenelor noastre pisici, este suficienta administrarea unei doze unice.

Un alt mare avantaj al acestei formule este legat de faptul ca ea poate fi utilizata in prevenirea unei boli parazitare severe, care poate afecta pisicile si cainii. Este vorba despre filarioza cardiaca, produsa de un parazit transmis de catre tantari, ale carui larve de dimensiuni mari se localizeaza la nivelul cordului si al vaselor mari de sange. 

Eficacitatea impotriva acestor paraziti se extinde pe o perioada de o luna, alternativa reprezentata de acest produs de deparazitare pentru pisici fiind recomandata de catre veterinari in situatiile in care este necesara o combatere simultana a unor paraziti digestivi. 

 

Concluzie

Este una dintre cele mai apreciate formule de pe piata, atunci cand vine vorba despre publicul sau tinta, puii de pisica si pisicile de talie mica. Multumita acestei formule, dozarea substantelor antiparazitare, despre care se stie ca au un nivel destul de mare de toxicitate, se poate face mult mai precis decat pana acuma. 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments