Pareri despre masina de tuns caini Moser Arco 1854

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.22

 

Avantaje: 

Calitatea ridicata a componentelor asigura fiabilitate produsului.

Este un model silentios potrivit chiar si pentru cele mai sperioase animale.

Modelul este alimentat cu baterii, pentru a oferi independenta si mobilitate. 

Poate fi utilizat in scop profesional, deoarece are o multime de accesorii. 

 

Dezavantaje:

Pretul aparatului este ridicat, de aceea nu este indicat celor care cauta o masina de tuns pe care sa o foloseasca ocazional, pentru cosmetizarea propriului animal de companie. Totusi, costul se justifica, deoarece aparatul este performant si ofera o multime de facilitati, astfel incat sa poti sa tunzi, chiar si cea mai deasa blana, fara mari dificultati.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE: 

Acest aparat este dotat cu cap de taiere profesional, realizat din otel inoxidabil, astfel incat sa asigure o tundere precisa la lungimea dorita. Are cinci optiuni de ajustare a lungimii firului, între  0.7 – 3 mm, in functie de preferinte. 

Dispozitivul profesional poate executa sarcini dificile, deci este eficient chiar si in cazul blanii foarte incalcite si dese. Acesta poate fi o varianta optima si pentru cei care vor sa tunda multe animale, intr-un timp scurt, deci este potrivit pentru saloanele de ingrijire a animalelor.

Masina este dotata si cu un set util pentru curatare, de aceea uzura este redusa si o poti utiliza timp indelungat, fara sa se strice. 

Daca esti un profesionist care se ocupa cu ingrijirea cainilor si a pisicilor, stii cat de dificil este uneori sa desfasori aceasta activitate fara ca animalul sa nu fie speriat. Aparatul adus in discutie functioneaza silentios, deci iti ofera posibilitatea de a lucra, chiar si cu acele animale care sunt sensibile la zgomote. Asta inseamna ca operatiunea de tundere nu va fi una greu de acceptat de animalul tau de companie.

Cablu de alimentare al produsului este de 3m si este prevazut cu carlig pentru agatat, de aceea depozitarea, pe perioada incarcarii, va fi mai usoara. Fiind alimentat cu acumulatori, dispozitivul iti ofera libertate de miscare, deci atunci cand trebuie sa tunzi cainele sau pisica, poti face acest proces fara a fi nevoit sa stai in preajma unei prize. 

Autonomia bateriilor este de pana la 100 de minute, iar functia de incarcare rapida asigura umplerea lor in doar 75 de minute. Totusi, in pachetul de achizitie, vei gasi inca un set de acumulatori, ca sa iti poti desfasura activitatea, fara intrerupere.

Daca cauti masini de tuns caini, cu ajutorul carora sa cosmetizezi rapid blana unui caine, acest model este recomandat, deoarece contine tot ceea ce iti este necesar pentru aceasta. Este dotat cu un motor performant, cu amortizor ce iti permite o utilizare rapida si un grad sporit de manevrabilitate. 

Fiind un produs din gama profesionala, vei avea posibilitatea sa realizezi atat o tundere completa a cainilor de talie mica si a pisicilor, cat si a cainilor de talie mare, de aceea este instrumentul nelipsit, pentru cei care vor sa ingrijasca blana animalului de companie, fara a apela la ajutor specializat.

 

Concluzie:

Este un produs destinat profesionistilor sau celor care vor sa faca o investitie mai serioasa, deoarece ofera standarde ridicate, datorita  functilor pe care le are, dar si a rezultatelor pe care le poti obtine cu ajutorul lui. Masina de tuns are un motor performant ce face fata in mod eficient unui numar mare de animale, fara a a se supraincalzi.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu