Am modificat articolul ultima data pe: 06.07.20

 

Avantaje:

Este o solutie aleasa de stapanii cu caini de talie mica. 

Se administreaza usor, fiind palatabil pentru majoritatea patrupedelor, fiind ingerat cu mancare sau de sine statator. 

Ucide si protejeaza impotriva speciilor de purici si capuse. 

Are un efect de lunga durata, eficienta sa intinzandu-se pe o durata de 3 luni. 

Ajuta la ameliorarea simptomelor de dermatita produsa de purici. 

 

Dezavantaje:

Potrivit receziilor unor utilizatori, drajeul poate fi dificil de administrat unor caini care nu gasesc mirosul si gustul produsului ademenitoare, putand exista reactii adverse comun intalnite, precum deranjul la nivel gastrointestinal, care duce la salivatie, lipsa poftei de mancare, voma sau diaree. In cazul in care simptomele persista, e recomandata vizita la medicul veterinar. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Pentru ingrijirea cainelui si mentinerea acestuia in deplina siguranta, in special cand acesta se afla mult timp afara, unde poate intra in contact cu alte animale sau poate ridica paraziti din iarba, este necesara o schema de tratament antiparazitar preventiva, dintre optiunile din comert indragite de romani nelipsind tabletele masticabile Bravecto. 

Optiunea destinata cainilor de talie mica, ce cantaresc intre 4.5 kg si 10 kg este palatabila, fiind usor de administrat majoritatii patrupedelor, eficienta sa fiind atestata de stapani. 

 

 

Pentru a avea un rezultat de succes in ce priveste administrarea, producatorul recomanda amestecarea drajeului in mancare sau oferirea directa. In cazul in care cele doua metode nu sunt de succes, se poate recurge la administrarea direct in cavitatea bucala. 

Este necesara observarea inghitirii tabletei, pentru ca stapanul sa se asigure ca aceasta a fost consumata spre a-si face efectul. Majoritatea celor ce au apelat la aceasta forma de antiparazitare externa sunt multumiti de efectul produs. 

Bravecto drajeuri are rol in eliminarea insectelor si parazitilor de piele, fiind un bun insecticid si acaricid care indeparteaza imediat speciile de purici, efectul sau durand pana la 12 saptamani, in acest caz. 

Totodata, sunt ucise aproape imediat specii de capuse (Ixodes ricinus, D. variabilis, Dermacentor reticulatus) si protectia impotriva acestora se mentine pentru pana la 12 saptamani, specia de capuse Rhiphicephalus sanguineus fiind indepartata si tinuta la distanta pentru pana la 8 saptamani. 

Stapanii sunt foarte multumiti de rezultate, neexistand probleme cu paraziti externi atata timp cat schema de deparazitare este urmata intocmai (o data la trei luni, sau la recomandarea veterinarului). 

Dupa cum se mentioneaza mai sus, efectul de ucidere a insectelor daunatoare are o durata foarte buna, de pana la 3 luni, schema standard de tratament fiind de repetare dupa aceasta perioada, pentru mentinerea rezultatului. Majoritatea stapanilor de patruped cauta produse deparazitare pentru caini care sa nu necesite administrare frecventa, care poate traumatiza animalul, in special daca acesta nu tolereaza sau nu accepta respectivul medicament. 

Nu in ultimul rand, produsul poate fi utilizat drept element ajutator in cazul aparitiei dermatitei alergice cauzate de purici, indepartand cauza principala a afectiunii. Pentru mai multe informatii si sfaturi, stapanii de animale sunt indreptati spre consultarea unui medic veterinar. 

 

 

Concluzie:

Cu ajutorul acestui antiparazitar intern sunt tinute sub control si ucise infestatiile cu purici si capuse, efectul sau de durata (pana la 3 luni) reprezentand un motiv in plus spre cumparare, pentru detinatorii de animale. Este adesea  promovat drept una din cele mai bune si eficiente solutii in inlaturarea insectelor comune care folosesc patrupedele pe post de gazda. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments