Am modificat articolul ultima data pe: 06.07.20

 

Avantaje:

Ofera protectie externa cainilor ce cantaresc intre 10 si 25 kg printr-un amestec unic de substante neurotoxice pentru insecte. 

Elimina infestatiile cu capuse, purici, paduchi si tantari. 

O pipeta este suficienta pentru protectia lunara impotriva parazitilor comuni externi ai cainelui. 

Administrarea nu ar trebui sa provoace disconfort sau inconveniente patrupedului sau detinatorului sau. 

 

Dezavantaje:

Potrivit detaliilor oferite de producator, articolul nu va fi utilizat pe puii mai mici de sapte saptamani, pentru care poate fi letal, si se recomanda aplicarea sa pe blana nespalata, evitandu-se igienizarea acesteia si in urmatoarele cateva zile dupa aplicare, pentru ca efectul solutiei sa nu fie diminuat prin diluare. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Cainii adulti sunt foarte energici, avand nevoie de plimbari dese si iesiri “la toaleta”, caz in care se ciocnesc de prieteni blanosi sau fac cunostinta cu unii noi, fiind expusi si in iarba unor riscuri de infestare cu paraziti externi precum puricii si capusele. Pentru a evita acest lucru, si complicatiile aferente, vei dori sa folosesti un antiparazitar extern bun, precum Advantix. 

 

 

Pipeta aceasta in doza unica este destinata cainilor ce cantaresc intre 10 si 25 kg, avand actiune generala pe un spectru larg de paraziti. Substanta activa principala este Imidaclopridul (250mg/ml), o neurotoxina pentru insecte, care le afecteaza raspunsul nervos si le paralizeaza, distrugandu-le. Din compozitie nu lipsesc Permetrina, cu rol asemanator, si N-Metilpirolidona, cu rol de solvent. 

Eficienta sa in cazul eliminarii puricilor si capuselor este dovedita, tratand si prevenind infestatia cu acestea, scazand si intensitatea si gradul alergiilor produse de purici, prin omorarea larvelor din blana si mediul inconjurator. 

Totodata, substanta antiparazitara are rol de respingere si ucidere a tantarilor si mustelor hematofage, evitand riscul captarii unor boli si/sau paraziti interni, tratand si prevenind infestatiile cu paduchi malofagi pentru peste sase saptamani. 

Putem spune ca e un produs ce nu ar trebui sa lipseasca atunci cand vine vorba de deparazitarea cainilor, dupa cum relateaza cei care au incercat deja articolul. 

O pipeta asigura protectia patrupedului pentru pana la patru saptamani, administrarea trebuind repetata dupa aceasta perioada, pentru a se pastra eficienta sa si a mentine animalul in conditie optima. Avand in vedere plimbarile dese si raportul social avut de caine cu alti semeni, sau chiar alte specii, contractarea parazitilor externi devine un pericol constant, fiind necesara inocularea sa frecventa. 

Potrivit majoritatii celor care folosesc pipetele Bayer Advantix pentru cainii lor, modul de administrare este simplu, indicatiile privitoare la aplicarea corecta fiind mentionate si pe ambalaj, si pe pipeta. 

Tubul se va tine cu capacelul in sus, desfiletandu-se si intorcandu-l in varful flaconului, pentru a perfora folia de siguranta. Fluidul se va aplica pe zona dorsala, incepand cu baza gatului, iar, in cazul unui animal de talie mai mare, se poate recurge la cateva locuri de pe spate. 

Este de preferat evitarea lingerii de catre patruped a zonei in care a fost intins antiparazitarul. 

 

 

Concluzie:

Pentru mentinerea sanatatii si a confortului cainelui in orice sezon, este importanta ca antiparazitarea sa externa sa se faca periodic, iar pipeta Advantix ofera protectie lunara impotriva puricilor, capuselor si tantarilor, printre altele, mentinandu-se astfel igiena in camin, pentru ca atat animalul, cat si stapanul sau, sa se bucure de compania reciproca si de o viata lipsita de griji. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
2 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
TANASA VIOREL CORNELIU
TANASA VIOREL CORNELIU
2 months ago

Am un câine de 11 kg și am luat o pipetă anti pureci anti capușe pentru câini de la 10 la 20 kg am pus-o după cap cum spune și 2 sau trei zile a fost curat după sa umplut de capușe aveți un produs de căcat mai bine îl scoateți de pe piață am mai dat și 65 ron și veterinarul a zis că o lună nu se urcă nici dracu pe el.