Top 6 jocuri de păcănele cu animale

Am modificat articolul ultima data pe: 27.05.24

 

Jocurile de noroc sunt un domeniu des accesat în ultimul secol. Odată ce au devenit cunoscute, jocurile de acest tip au devenit din ce în ce mai abordate și mai accesate. Deși inițial erau practicate doar la un nivel fizic, acestea s-au dezvoltat odată cu mediul online. Jocurile au ajuns să fie promovate în cazinouri online legale în România unde pot fi accesate de foarte mulți jucători. Astăzi, ofertele sunt diversificate, fiind astfel întrunite preferințele jucătorilor ce vizitează platformele de joc.

Temele jocurilor de noroc sunt diverse, mai ales în ceea ce privește jocurile de păcănele. Personajele redate în jocuri stârnesc curiozitatea, iar grafica are un caracter inovativ. Unele jocuri au devenit mai populare decât celelalte, din cele mai iubite jocuri făcând parte și păcănelele.

 

Top 6 cele mai populare jocuri de păcănele cu animale

Una din cele mai iubite teme abordate în jocurile de păcănele sunt cele inspirate din lumea necuvântătoarelor. Aceste viețuitoare sunt mai mult decât drăgălașe sunt împletite cu succes cu rolele dinamice ale jocurilor de noroc.

În continuare este redat un top al jocurilor de păcănele cu animale. Acestea sunt preferate de jucătorii ce accesează cazinourile online.

 

1. Wolf Gold – un joc ce oferă jackpot

Jocul are în centrul atenției un animal totemic, anume lupul. Însă, chiar dacă acest animal joacă rolul principal în joc, sunt întâlnite și alte animale. Prin urmare, pe role vor apărea și cai, vulturi, bizoni, dar și râși.

Wolf Gold oferă un câștig maxim de 5.000x miza jucătorului și are un RTP de 96,01%. Volatilitatea jocului are un nivel mediu și sunt disponibile 25 de linii de plată. În joc sunt regăsite simboluri Scatter și Wild, dar și funcția re-spin.

Totuși, punctul de atracție este jackpotul oferit în joc, ce poate atinge și o valoare de 250.000 de monede. Sunt oferite 3 jackpoturi, fiecare având o valoare diferită. Jocul este oferit de producătorul Pragmatic Play, deci calitatea regăsită în grafică va fi una de calitate superioară.

 

2. Mighty Africa – diversitate sălbatică pe rolele de joc

Jocul Mighty Africa este un alt joc preferat de jucători în cazinourile online. Este oferit în cazinouri de către producătorul Playson și are un RTP de 95,1%. Volatilitatea sa este ridicată, deci sunt implicate riscuri mai nari, dar și câștiguri mai mari.

Potențialul maxim de câștig este de 8.214x miza de joc și sunt oferite 4.096 linii de plată. În joc apar animale sălbatice precum elefanți, crocodili, elefanți, bivoli și leoparzi.

Jocul include și simboluri speciale Wild ce vor înlocui simbolurile existente în momentul respectiv pe role. Simbolurile Scatter vor aduce rotiri gratuite dacă vor ateriza într-un număr de cel puțin 2. În acest caz jucătorul va primi 5 rotiri gratuite. Însă, dacă pe role apar 6 simboluri Scatter, atunci vor fi primite 50 de rotiri gratuite.

 

3. Jumanji – un joc inspirat dintr-un film de succes

Celebrul film Jumanji a fost sursă de inspirație și pentru jocurile de noroc. Oferit de producătorul Netent, jocul plasează în centrul atenției animalele prezent în acest film. Prin urmare, pe rolele de joc vor apărea rinoceri, pelicani, lei dar și crocodili.

RTP-ul jocului este de 96,33% și volatilitatea are un nivel scăzut. Câștigul maxim al jocului are un nivel mai scăzut față de jocurile precedente, acesta având o valoare de 504x miza de joc. Sunt 36 de linii de plată în acest joc, elemente precum grafica și sunetele fiind impresionante. Un bun exemplu în acest sens fiind turma de rinoceri ce va călca în picioare rolele și va lăsa în urmă un nor de praf.

Și simbolurile Scatter și Wild sunt incluse în joc. Acestea fie vor înlocui simbolurile de pe role, fie vor aduce aruncări de zaruri. Și funcția de re-spin este disponibilă, deci jocul poate oferi o experiență plăcută de joc.

4. Jungle Spirit: Call of the Wild – o redare în joc a vieții sălbatice din junglă

Jocul întrunește pe rolele sale animalele sălbatice din junglă. Crocodilii, urșii și tigrii sunt animale ce vor fi întâlnite pe parcursul jocului. Acestea sunt completate de simbolurile cărților de joc ce imită piatra specifică ruinelor din junglă.

Jocul are un RTP de 96,47% și o volatilitate înaltă. Sunt 243 de linii de plată și sunt presărate simboluri speciale de tip Scatter și Wild. Cele Wild sunt expandabile și se vor extinde pe întreaga rolă.

Sunt oferite și rotiri gratuite. De această dată, jucătorul poate alege unul din cele 5 tipuri de rotiri gratuite: panteră, elefant, urs, crocodil sau cobra. Fiecare va oferi un anumit număr de rotiri gratuite, acesta putând fi de 4, 8, 12, 16 sau 20 de rotiri gratuite.

 

5. Big Buffalo Megaways

Oferit de Skywind, jocul se concentrează pe bivoli. Cu toate acestea, în joc sunt regăsite și alte animale, printre care și vulturi, vulpi și râși. Volatilitatea jocului este de nivel mediu, iar RTP-ul are o valoare de 96,5%.

Jocul conține și simboluri speciale, precum cele Wild și Scatter. Simbolurile Wild au multiplicatori, iar cele Scatter declanșează jocul bonus. Jocul oferă un câștig maxim de 5.000x valoarea mizei de joc.

Principala caracteristică a jocului este cea Megaways. Acesta oferă implicit 117.649 de linii de plată, ceea ce face ca jocul să fie mai palpitant. În plus, rotirile gratuite pot fi cumpărate dacă se dorește acest lucru.

 

6. 1 Can 2 Can – un joc dedicat păsării Tucan

Jocul este plin de culoare și are drept personaj principal pasărea Tucan. Pe fundalul rolelor se întinde măreața junglă și nenumărate păsări Tucan pe ramurile copacilor. În joc sunt întâlnite și animale precum șopârle, leneși, dar și o mulțime de fructe exotice.

Jocul 1 Can 2 Can este oferit de producătorul Nextgen. RTP-ul acestuia are o valoare de 95,25% și volatilitatea este de nivel mediu. Jocul include și rotiri gratuite ce vor fi declanșate de simbolurile Scatter.

Jocul are o grafică care impresionează. Explozia de culori de pe spațiul de joc captivează vizual jucătorul, iar efectele sonore întăresc acest lucru.

 

Pe scurt

Jocurile de păcănele sunt populare și probabil va fi așa în continuare. În plus, cu cât mai diverse sunt temele abordate, cu atât mai mult poate crește această popularitate. Animalele contribuie la creșterea numărului de jucători ce joacă păcănelele. Adorate ca animale de companie sau admirate de la distanță, acestea și-au făcut loc și în jocurile de noroc.

Bineînțeles, animalele nu sunt singura categorie jucată des. Păcănele ce abordează temele principale ale filmelor de succes sunt o altă categorie populară. Apoi, cele inspirate din mitologie și istorie par să își facă loc în topul preferințelor jucătorilor. Jocurile menționate în acest articol sunt doar de referință. În final, fiecare își poate crea propriul clasament cu jocurile preferate.

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES