Aventurile animalelor pot aduce zâmbetul pe buze

Am modificat articolul ultima data pe: 23.02.24

 

Prietenia animalelor este cea mai sinceră și vine și cu foarte multe oportunități de distracție. Din această cauză, multe seriale și multe jocuri au ca bază o poveste ce include animale. Pisici, câini, hamsteri, cai, broaște țestoase, maimuțe, toate pot să fie alături de jucători în aventuri inedite, chiar și în ceea ce privește gamblingul. 

 

Care e cel mai iubit film cu animale?

Este foarte dificil să facem un clasament al celor mai iubite filme cu animale. Muți se vor gândi la „Lassie” sau „Black Beauty” sau la numeroasele filme de animație ce au ca personaje principale animale, cum ar fi  „Madagascar”, „Ice Age” sau „The Secret Life of Pets”. Pornind de la aceleași premise: distracție și bună dispoziție, au fost create și numeroase jocuri cu animale, printre ele și „The Dog House”, un joc de sloturi, dezvoltat de Pragmatic Play, unul dintre liderii în industria de gambling.  Acesta poate fi accesat pentru un joc de pacanele gratis online NetBet, (primul site licențiat în România, L1160651W000195, ONJN, +18).

 

Grafică și animație de calitate în jocul „The Dog House”

Jocul „The Dog House”prezintă un fundal animat, cu o casă de câine amuzantă, unde jucătorii pot  întâlni mai mulți prieteni: un rottweiler care își arată distrat dinții, un pug cu limba ieșită din gură și o cățelușă yorkshire terrier, cu o fundă roz care îi împodobește părul. Jocul se distinge și prin grafica sa de înaltă calitate și animațiile captivante. Simbolurile, reprezentate de diverse accesorii pentru câini: gulere sau oase aurite aduc și ele un zâmbet pe fața jucătorilor.

De asemenea, coloana sonoră este foarte importantă pentru completarea atmosferei, aceasta este o melodie armonioasă punctată cu sunet de clopoței ce anunță victoriile. Suspansul este crescut și cu ajutorul unor bonusuri și simboluri Wild. 

Cele mai celebre animale protagoniste în filme

Jucătorii pot să-și aleagă un preferat din cei trei câini prezenți în joc, fiecare cu trăsăturile sale, specifice rasei sau personificat așa cum și-au imaginat creatorii jocului. De altfel, câinii au fost personificati adesea de regizori, care au preferat să lucreze cu aceștia datorită capacităților lor speciale. Cei mai celebrii „actori” canini au fost  Rin Tin Tin și Pal. Primul câine menționat, alintat Rinty,  din rasa ciobănesc german, a apărut în 27 de filme de-a lungul carierei sale la Hollywood. 

Acesta a  fost salvat de pe câmpul de luptă și antrenat de un soldat american pe nume Lee Duncan în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Pal este numele adevărat al lui „Lassie”, un câine din rasa collie, care a reușit să câștige audiția în fața altor 1500 de câini din toate rasele. Acesta a filmat mulți ani și a făcut față cu brio tuturor provocărilor. Stăpânul său, Rudd Weatherwax i-a dedicat și o carte: ”Povestea lui Lassie. Cu adevărat cel mai bun prieten al omului!”

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES